В Двореца, 23 -ти Международен турнир по ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА „Руми и Албена“. МОМИЧЕТАТА на Илияна Раева са черешката. ВХОД СВОБОДЕН

Клуб по художествена гимнастика „ЧАР – ДКС“ с подкрепата на Община Варна, Българската федерация по художествена гимнастика и Двореца на културата и спорта – Варна, организира за двадесет и трета поредна година Международен турнир по художествена гимнастика“Руми и Албена“.
Проявата е посветена на трагично загиналите преди 42 години в самолетна катастрофа варненски гимнастички Румяна Стефанова и Албена Петрова, възпитанички на заслужилата треньорка и председател на клуба-домакин, госпожа Мария Чипрянова.
В надпреварата ще вземат участиегимнастички от България, Естония, Франция и Швейцария. В програмата са включени и демонстративни изпълнения на Националните ансамбли на България за жени и девойки.
Турнирът ще се проведе на 9 и 10 март в зала „Конгресна“ на „Двореца на културата и спорта “ във Варна. Официалното откриване на е обявено за 14,30 ч на 9 март, събота.
Вход свободен!

Related posts