Възможни опции при бонус игрите в слот машините

Няколко различни бонус игри в слот машините могат да бъдат стартирани чрез съвпадение на бонус символи.
Бонус завъртания
Режимът на безплатни слот завъртания, при който Ви се предоставят определен брой безплатни игри, може да бъде най-популярната функция, според специалистите от Казино-Игри.онлайн. Вашият залог и активни печеливши линии за всяко от безплатните завъртания, са предварително определени въз основа на завъртането, което е задействало този бонус режим. Ако използвате максималния залог и всички налични печеливши линии, така всички безплатни завъртания ще бъдат изгодни за всеки играч.
Основната характеристика на слотовете, предлагани от доставчиците на софтуер, е режимът на безплатни завъртания. Те често добавят допълнителни функции към режима, като например възможността да удължите удоволствието от играта, като съберете повече разпръснати символи, за да направите играта си отличителна. Други слотове имат функции като множители на залога или прогресивни джакпоти, които изплащат парични награди.
Мини-игри
Мини-игрите могат да бъдат наречени и „интерактивни“ функции. Тези мини-игри обикновено Ви предлагат редица възможности, като например кутии със загадки или различни турнири, в които да участвате. Няколко от тези възможности често включват произволни парични награди. В тези мини-игри символите от прогресивните слотове Ви награждават с една от техните джакпот награди.
В други слотове мини-играта се комбинира с режим на безплатни завъртания. Една илюстрация е интерактивна мини-игра, в която можете да спечелите бонус завъртания, парични средства или множители на залога. След като завършите тази мини-игра, преминавате към режима на безплатни завъртания, за да използвате безплатните си завъртания, като при успех имате активен множител.
Колела за награди
Колелата с награди Ви позволяват да спечелите една от различните печалби на барабаните, като същевременно са подобни на мини-игрите по отношение на спечелването на случайни парични печалби. За много играчи този формат изглежда прост. Нищо обаче не е толкова вълнуващо, колкото да станете свидетели на избледняването и спирането на неподвижната стрелка при една от най-големите печалби.
Прогресивните слотове използват този режим, за да дадат на играчите шанс да спечелят един от своите джакпоти и да направят колелата с награди по-вълнуващи. Имате малък шанс да спечелите голяма сума пари, защото малките или незначителни джакпоти са разпръснати по цялото колело, докато големият джакпот е концентриран на едно място.
Клъстери на барабаните (Cluster reels)
Комбинирането на механиката за съвпадение на слот символите и механиката за съвпадение на пъзел игри води до концепцията за клъстери на барабаните. В слотовете с клъстерно заплащане, всеки съвпадащ символ изчезва, за да освободи място за допълнителни символи, които да запълнят празните места. Функцията за мини повторно завъртане, която присъства както в основната игра, така и в режима на безплатни завъртания, е това, което привлича играчите към слотовете с клъстерни барабани. Също така – с многобройните последователни съвпадения, можете да спечелите значителна печалба.
Разработчиците на софтуер подобряват механиката на слот машината с клъстерни барабани, като добавят още функции, като например възможността за задействане на бонус кръг след предварително определен брой последователни съвпадения. Когато направите последователни съвпадения, някои други предлагат прогресивен множител.
Двойни барабани
Слот машините с двойни барабани избират два или повече произволни барабана по време на едно завъртане. Когато слотът спре да се върти, тези барабани все още ще бъдат със същите символи. Наличието на сходни символи на всеки барабан има потенциала да доведе до по-високи печалби, въпреки факта, че тази функция първоначално изглежда непосилна.
Wild символите могат да бъдат сред тези, които са повлияни от двойните барабани, което улеснява подреждането на пет от най-ценните символи в играта. Освен това по време на основната игра често се активира слот бонусът, известен като двойни барабани.

Related posts