ВАРНЕНСКИ ФИНАЛ на държавното по ПЛАЖЕН ФУТБОЛ, в кв. Аспарухово, след час

Варненски финал на държавното по плажен футбол, в кв. Аспарухово, след час в 11 ч. Новият шампион на България по плажен футбол


ще бъде от Варна. На финала се класираха настоящият носител на титлата МФК Спартак и петкратният първенец Одесос.
Спартак разби с 6:2 бургаския Свети Никола. Гостите затрудниха опитния си съперник като до началото на третата третина резултатът бе 2:2. Първата част завърши 0:0, а в първите минути на втората Павел Адамов откри с красив гол със задна ножица. Малко след това Живко Димов изравни. Калоян Цветков даде нов аванс на варненския тим, а в началото на заключителните 12 минути Георги Иванов отново изравни. С два гола на Филип Филипов и по един на Павел Адамов и Мартин Великов спартаковци стигнаха до победата.
Другият тим от морската столица Одесос завърши първи в група „А“, след като спечели с 2:1 двубоя си със Спортната асоциация на МВР. В герой за варненци се превърна Юлиан Димитров, който в рамките на минута и половина вкара два много красиви гола за 2:0 още в първата третина. „Полицаите“ върнаха едно попадение чрез Радослав Василев през втората третина, но за повече силите им не стигнаха.
Днес вместо три ще се играят два мача, тъй като този за пето/шесто място пропадна. Причината е, че

играчите на Искър си тръгнаха за София и вицешампионът от миналата година Свети Никола завършва пети. В 10 ч. ФК Русе и СА-МВР излизат в спор за бронзовите медали, а в 11,00 е битката за трофея.

Related posts

Leave a Comment