ВАРНЕНЕЦ стана ПРЕЗИДЕНТ на баскетболния ЛЕВСКИ, чийто генерален спонсор ще е ЛУКойл. Академик ЛУКойл вече няма да го има, става ….

Варненец стана президент на баскетболния Левски, чийто генерален спонсор вече ще е ЛУКойл. Академик ЛУКойл вече няма да има. Подробностите от официалната информация, която изпратиха от Лукойл Академик до медиите:Ръководството на Агенцията за мениджмънт и реклама в спорта съобщава, че от началото на 2018 г. влиза в сила договор за генерално спонсорство между Баскетболен клуб Левски 2014 и „ЛУКОЙЛ-България” ЕООД, чиято цел е по-нататъшното развитие и поддържане на високопрофесионално ниво на българския клубен и национален баскетбол.
Според постигнатите договорености, марката Лукойл ще присъства в името на отбора, в залата, официалните и тренировъчните екипи на баскетболистите, както и на други рекламни позиции и продукти. Старши треньор на отбора остава Константин Папазов, а един от най-успешните български баскетболисти – Тодор Стойков – поема президентския пост в клуба.
„ЛУКОЙЛ-България” продължава подкрепата си и за

via GIPHY

детско-юношеската школа и представителния състав на най-успешния български баскетболен клуб – Академик, без марката да присъства в названието на клуба. Административните отговорности по спортно-техническата подготовка на децата, младежите и мъжкия състав на Академик са възложени на легендата Петко Маринов, чиито дългогодишен опит и знания ще осигурят приемственост между баскетболните поколения и достойна млада смяна играчи. Старши треньор на представителния състав на Академик остава Георги Давидов.
Изпълнителен директор на АМРС

Извън официалната информация стана ясно, че още утре повечето баскетболисти на сегашния Академик ЛУКойл, който вече ще е е само Академик ще бъдат картотекирани вЛевски и ще играят още в следваещия кръг срещу Берое.

Сашо Везенков

Related posts

Leave a Comment