ВАРНА се върна на волейболната сцена! Трета поредна победа за волейболистките на ДКС – Варна при жените и 4-то място в класирането!

Трета поредна победа за волейболистките на ДКС – Варна при жените и 4-то място в класирането!

Волейболистките на ДКС Варна отбелязаха истински победен маратон, като записаха три успеха в три поредни дни в срещи от женското първенство „Демакс лига“.

Варненки надиграха последователно над ЦСКА, Локомотив 1929 и Перун Варна, като поднесоха изненадата в шампионата.Победите ги изкачиха от последна позиция до четвърто място във временното класиране.

От ръководството на ДКС изразиха своето удовлетворение от този успешен ход, като очакванията са клубът да стане основен фактор в шампионата.

Ето още какво казаха за BGvolleyball.com старши-треньорът Ставри Димитров и мениджърът на тима Анелия Танева:

„Успешното представяне дойде след включването на украинските състезателки. Обстановката в страната ни дистанцира от обичайния тренировъчен процес. Не беше обигран отборът, тъй като за 15 дни сглобихме основния състав. Но резултатите не закъсняха. Сега ще се постараем да се представим колкото може по-добре във всяка една среща, която ни предстои в следващите кръгове от Държавното първенство“, коментира Ставри Димитров.

„Три дни – три победи! Можем да опишем тези мачове само с една дума – изненада. Вече спокойно можем да кажем, че Варна се завръща на женската волейболна сцена като фактор и се подновяват традициите на морската ни столица в НВЛ – жени“, заяви мениджърът на тима Анелия Танева.

 
Варненци
Публична група • 7001 членове

Присъединяване към групата

Групата на варненци. Не злоупотребявайте със споделяне на постове, които нямат връзка с живота във Варна. Рекламите се трият. Добре дошли на всички ва…
 Related posts