Важна информация при избор на онлайн букмейкър

Днес всеки букмейкър създава уебсайт, за да рекламира услугите си онлайн. В миналото букмейкърите предлагаха залози само чрез наземните си казина. Е, днешният свят е много различен. Откакто преди години уебсайтовете на букмейкърите бяха представени на обществеността, хазартната индустрия се разрасна неимоверно. Възможността да правите залози в най-добрите казина на живо докато се отпускате пред компютъра си, е едно от предимствата на тези букмейкърски уебсайтове. Освен това, тъй като по-голямата част от букмейкърите са създали специални мобилни версии на своите уебсайтове, както и приложения за изтегляне, всеки може да прави залози, използвайки своето мобилно устройство. Тези версии и програми са създадени, за да работят с таблети и мобилни устройства. Тъй като хората се чувстват много по-удобно да правят залози онлайн, практичността и простотата постепенно изместиха залаганията на местния пазар.
Методи на плащане
1. Преди всичко друго е изключително важно да потвърдите приетите от конкретния уебсайт методи за депозиране и теглене. Трябва да са налични най-харесваните и практични – като дебитни карти, електронни портфейли, банкови преводи или плащания с криптовалута.
2. Трябва да разберете дали има такса за извършване на депозит или теглене. Обикновено такава такса не се начислява, но ако има такава, тя би била незначителна.
3. Какви са ограниченията за залагане, включително минимален депозит и максимален залог?
4. И накрая, но не на последно място, разберете колко време ще отнеме на всеки метод за плащане да Ви достави парите. Както вече споменахме, повечето методи отнемат от един до пет дни, докато използването на електронен портфейл като Skrill или Neteller ще отнеме само няколко минути.
Бонуси за нови играчи и други промоции
Наличието на бонуси сред онлайн букмейкърите е един от най-обсъжданите фактори. Това определено може да бъде голям плюс, особено ако даден уебсайт Ви дава бонус за добре дошли без компенсация. По този начин ще можете да се запознаете с геймплея на играта и всички нейни онлайн нюанси. Най-хубавото е, че ще загубите само парите, които букмейкърът Ви е предоставил, а не собствените си пари.
Започнете с бонусите за добре дошли. Някои от тях представляват 50% от общия Ви залог, а други – 100%. Ако обаче конкретен букмейкър Ви предлага по-голям бонус, не се оставяйте да бъдете заблудени! Изключително важно е да сте наясно, че по-големите бонуси идват с по-сложни условия. Парите се превъртат по този начин и едва след това Ви се разрешава да изтеглите печалбата си.
Съветваме Ви да се концентрирате върху букмейкъри, които предлагат по-малки бонуси с по-прости правила за превъртане на парите, за да не сте толкова ограничени.
Опции за залози и налични първенства
Ако сте решили да залагате на конкретни мачове, които не са налични при определени букмейкъри, това би било знак, че трябва да потърсите друг. Добрият букмейкър трябва да съчетава много различни спортове и съответно асортимент от шампионати и дивизии.
Коефициенти
Познаването на диапазона на коефициентите е изключително важно съображение за всеки залагащ при избора на онлайн букмейкър. За различните пазари на дадено спортно събитие, всеки букмейкър установява специфични ставки. Тези коефициенти представят вероятността дадено събитие да се случи или не. Някои букмейкъри предлагат по-добри коефициенти за определени поводи, пазари или спортове, докато други са по-мощни в определени ниши. Затова трябва да се наблюдава движението на коефициентите и маржът на печалба, който букмейкърът запазва за себе си. Маржът, който се изразява в проценти, показва дали букмейкърът предлага премиум ставки или не. Коефициентите са толкова по-големи, колкото по-нисък е този процент.
Добра идея е да проучвате спортовете и събитията, на които залагате често. Ако коефициентите са добри в една онлайн платформа, те може да са още по-добри в друга, което би било по-добре за Вас и за потенциалните печалби, които може да спечелите. Коефициентите са фактор както за залозите, направени преди началото на играта, така и за самата игра, така че трябва да ги вземете предвид, когато избирате букмейкър и провеждате проучванията си.

Related posts