България приема Армения в Двореца на Варна за влизане в групите на футзала. Треньорът Благовест Марев: Не сме ритали топка от февруари.

България приема Армения в Двореца на Варна за влизане в групите на футзала.Треньор на националния ни отбор е Благовест Марев.

„Мачовете са на 5 и 8 ноемвври в зала Конгресна на Двореца. Часовете все още не са ясни. Отборът на Армения е един от най-добрите. Гледал съм ги, проучил съм ги. В състава им има предимно бразилци и руснаци. Арменците са много малко и почти не участват в мачовете. Вратарят им е арменец, имат и бразилец вратар. Реално това не е отбор на Аремения. При нас нещата са много зле. Първенството спря през февруари заради вируса. И от тогава реално нищо не се е случвало, нито тренировки, нито подготовка, нито мачове. Говорих с много от момчетата, и за тях е изненада и не са ми потвърдили участие, защото са аматьори и трябва да се освободят от работа. Двата мача са бараж и побидителят отива в група с Русия, Франция и Грузия. Отборът се събира във Варна на 2 ноември понеделник и до 5 ще тренираме в Двореца, сподели Благовест Марев. 
Варненци
Публична група • 5100 членове

Присъединяване към групата

Групата на варненци. Не злоупотребявайте със споделяне на постове, които нямат връзка с живота във Варна. Рекламите се трият. Добре дошли на всички ва…
 

Related posts