Букмейкърите онлайн изместват ролята на локалните пунктове.

Напоследък все повече и повече от любители на спортните залагания започнаха да залагат не в локалните пунктове, а в онлайн букмейкърите. Сега ще разгледаме разликите и предимствата, довели до тази промяна.

Каква е разликата?

Има няколко основни разлики между онлайн букмейкърите и локалните пунктове. Една от тях е, че когато залагате в онлайн букмейкър можете да направите своите залози от всяко място на което имате връзка с интернет без да трябва физически да ходите до определения пункт. Определено е доста по-удобно за залагащите да могат да играят от вкъщи или от офиса. Има доста голяма разлика и в предлаганите коефициенти. В повечето случаи коефициентите предлагани от локалните букмейкърски пунктове са доста по-ниски от тези в букмейкърите онлайн, а това определено привлича любителите на залозите.

Защо се стигна до тази промяна?

Има доста причини, довели до тази промяна в мисленето на залагащите. Основните фактори довели до тази промяна са развитите нови технологии, забързаното ежедневие и търсенето на възможно най-бързия и удобен метод за залагане. В България се появиха и полезни сайтове за любителите на залозите като Nostrabet.com, в които се дава достъпна информация за предимствата на онлайн залагането, както и полезна информация за водещите онлайн букмейкърски къщи. Голяма част от залагащите се насочиха към онлайн букмейкърите най-вече заради предлаганите по-високи коефициенти и бонуси.

Какви са предимствата на онлайн букмейкъри срещу тези на локалните пунктове?

Залагането в онлайн букмейкърски къщи определено има много предимства пред това в локалните пунктове. Да започнем с предлаганите бонуси. Букмейкърите като Bet365, Betfair, Efbet и др. предлагат различни бонуси на своите клиенти. Най-широко разпространения е стартовия бонус. При стартовия бонус букмейкърите дават до 100% от вашия първи депозит – депозирате 50 лева, а разполагане със 100 лева за залози. Това определено привлича залагащите да се насочат към онлайн залагането. Друг огромен плюс при залагането онлайн е опцията кеш-аут. Чрез нея можете да затворите залога си по всяко време и по този начин да ограничите загубите си. Несъмнено това е едно от най-големите предимства на онлайн залагането пред това в локалните букмейкърски пунктове. Голяма част от букмейкърите като Efbet, Betfair, Bet365, Sportingbet и др. предлагат на клиентите си и мобилна версия на сайта си и апликации за мобилни устройства. По-този начин няма значение дали сте на разходка в парка, вкъщи на дивана, на вечеря в ресторант или където и да било вие можете лесно и удобно да направите вашите залози през своя смартфон или таблет.

Обобщение

Може да се каже, че романтичните времена на залагане в локалните букмейкърски пунктове почти отминаха. Все повече и повече от любителите на спортните залози предпочитат онлайн букмейкърите. Причините за това са много и ние лично препоръчваме да се залага онлайн, но все пак винаги ще има и хора залагащи във физическите пунктове.

Related posts