БИЗНЕС, БФС е бизнес организация, която прави пари от ГЛОБИ! За ОБИДА на СЪДИЯТА глобата вече ще е ШОКИРАЩИТЕ …..

Бизнес! БФС е бизнес организация, която прави пари от глоби и такси. Последният бизнес ход на футболната централа евдигане на глобите за за обиди от страна на длъжностни лица в клубовете от Първа и Втора лига по отношение на съдийството.
„Бе обсъдено да се увеличат санкциите за направени коментари от длъжностни лица, които са на работа в професионален клуб, по адрес на съдийството. Дисциплинарният правилник е свободен за всички и глобите, които се налагат сега, могат да се видят. Просто трябва да има доклади, че длъжностни лица коментират съдиите. Глобата за първо нарушение е 5000 лева, за второ – шокиращите 10 000 лева“, каза зам. изпълнителният директор на централата Павел Колев.
Бе уточнено, че е налице и глоба за спортни директори и президенти на клубове, които си позволяват обидни коментари по адрес на съдиите. Тя се равнява на 3000 лева.
„Всичко трябва да е описано в докладите. Наказанията ги има. Венци Стефанов каза, че си е патил. Но трябва да вдигнем още глобите, да стане по-рестриктивно и да се знае“, каза на свой ред Боби Михайлов.
За старта на плейофите комисиятапо етика и феърплей ще има възможност да сезира след всеки кръг съответните комисии, най-вече Дисциплинарната, при инциденти, случили се на терена по време на мачовете от Първа и Втора лига, които не са отразени в докладите на длъжностните лица.

Related posts

Leave a Comment