БЕРБАТОВ е във ВАРНА за да представи книгата си „По моя начин“, днес от 17 ч в …. СТОИЧКОВ пък идва във ВАРНА също за представяне на книгата си, на ….

Бербатов е във Варна за да представи книгата си „По моя начин“, днес от 17 ч вкнижарница Ciela – Фестивален и конгресен център. Вчера Бербатов беше в Русе, където раздаде стотици автографи. На 2 декември е в Бургас в хотел „Приморец“, а на 3 декември – в Пловдив в книжарница Ciela в Мол Пловдив. На 17 декември (понеделник) Митко ще направи и отворена среща със студенти и почитатели в Софийския университет – от 19 часа в аудитория 272.
Христо Стоичков започва обиколка в България на 12 декември. Ще посети 5 града, за да представи своята биография „Историята“. Турнето на Камата стартира на 12-и (сряда) в София от 16,30 часа в Зала 6 на НДК. На 13-и Стоичков ще е в Пловдив в хотел „Тримонциум“ от 17,30 часа. Следва визита в зала „Диана“ в Ямбол на 15 декември (събота), а ден по-късно е в Бургас в хотел „Приморец“. Обиколката завършва на 18-и (вторник) във Варна, вГранд Мол във Варна.

Related posts