Аспарухово домакин на силен международен турнир по плажен футбол, 14, 15, 16 май!

Аспарухово събира шампиони на четири държави за силен международен турнир по плажен футбол.

Надпреварата за трофея Varna International Beach Soccer Cup ще се проведе за четвърти път след година пауза заради пандемията.На стадиона за плажни спортове в квартал „Аспарухово“ на морската столица ще акостират шампионите на Гърция – Наполи Патрон, Румъния – Уест Дева, и Молдова – Нистру и българският шампион Спартак Варна.

На практика това са и националните отбори на тези държави, като само в селекцията на Наполи има и няколко имена, които не попадат в селекциите на тези нации.

Турнирът се открива в петък (14 май) от 17,30 ч. с двубой между шампионите на Румъния и Молдова – Уест Дева и Нистру. Час по-късно е сблъсъкът между шампиона на България МФК Спартак (Варна) и първенецът на Гърция – Наполи Патрон.
В събота (15 май) са предвидени четири срещи. В 10 ч. играят Наполи Патрон и Нистру, в 11 – Спартак и Уест Дева, а следобед са двубоите Спартак – Нистру (17,00) и Уест Дева – Наполи Патрон (18,00).
В неделя преди обяд са финалите на турнира. От 10 ч е срещата за третото място, а финалът е в 11.

Варненци
Публична група • 7824 членове

Присъединяване към групата
Групата на варненци. Не злоупотребявайте със споделяне на постове, които нямат връзка с живота във Варна. Рекламите се трият. Добре дошли на всички ва…Related posts